Contact

Html

Contact opnemen?

Wil je meer informatie over OnderwijsArena, heb je suggesties, wil je een themasessie aanvragen voor een studiedag bij jou op school of wil je om een andere reden met ons in contact komen? 

Dat kan via:
  • 085 - 044 3150
  • 06 - 46 20 57 45 (bij geen gehoor)
  • info@onderwijsarena.nl
  • Onderstaand contactformulier

Contactformulier

Formulier
Html

Privacybeleid - IBP - Klachtenprocedure

  • In de privacyverklaring van OnderwijsArena lees je hoe je persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.
  • In het IBP-beleid vind je informatie over enkele onderwerpen die geregeld moeten zijn op basis van de wetgeving op het gebied van beveiliging en privacy.
  • OnderwijsArena vindt het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de dienstverlening van OnderwijsArena. In de klachtenprocedure kun je lezen hoe we omgaan met klachten.
Html

Over ons

OnderwijsArena is een initiatief van Kleppen dicht!, VO-next en een groeiend aantal scholen. Het idee is ontstaan vanuit de wens om professionalisering voor docenten laagdrempelig, betaalbaar en bereikbaar te maken.

Patricia van Slobbe

Patricia van Slobbe heeft in 2006 de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar het onderwijs. Naast docent Engels werkte zij als afdelingsleider en clustermanager op een middelbare school. In deze periode was zij medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het vak Nieuwe Media en ondernemerschap, dat onderdeel was van de profilering van de school. Als docent experimenteerde Patricia veel met de inzet van ICT en is ze altijd geïnteresseerd geweest in het inzetten van ICT bij de organisatie van het onderwijs, zowel in de klas als in de schoolorganisatie.

 

Michel van Ast

Michel van Ast is als spreker, trainer en adviseur vooral actief op het thema ‘onderwijs en ICT’. Hij geeft lezingen en workshops, adviseert en begeleidt onderwijsinstellingen, traint en coacht docenten die technologie willen inzetten in hun eigen onderwijs en was oprichter en voorzitter van The Crowd. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor diverse onderwijsbladen en -blogs en is hij samen met Patricia auteur van 'Kleppen dicht!’ (2016) en 'Kleppen open!’ (2019), twee publicaties over effectief en actief leren met ICT en coauteur van 'Effectief leren, de docent als regisseur’ (2020).

 

Tom Merkx

Tom heeft 15 jaar voor de klas gestaan in het voortgezet onderwijs, als docent wiskunde en economie. Als auteur werkte hij mee aan verschillende methodes en kwam zo als uitgever bij een educatieve uitgeverij terecht. Vervolgens is hij ScalaMedia/StudioVO gestart. Vanuit dit educatieve projectbureau ontwikkelt Tom samen met zijn team digitaal leermateriaal voor het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast is Tom mede-initiatiefnemer van VO-next, het leerplatform voor VO-scholen. Je kunt wel stellen dat ook hij van leren zijn beroep heeft gemaakt.

 

Lennart de Geus

Lennart studeerde communicatiewetenschap en koos in 2018 na enige werkervaring in het bedrijfsleven vol overtuiging voor het onderwijs, om inhoudelijk het verschil te kunnen maken. Lennart heeft kort met plezier lesgegeven op zowel basis- als voortgezet onderwijs, maar door zijn liefde voor taal bleef het communicatievak hem aantrekken. Zodoende werkt hij sinds 2019 bij het Schoolleidersregister VO (SRVO), waar hij interviews en podcasts met schoolleiders maakt en zich bezighoudt met social media. Met deze ervaring op zak gaat hij aan de slag met de communicatie vanuit OnderwijsArena, waarbij hij zich extra zal verdiepen in kwaliteiten en ontwikkelpunten van leraren in het onderwijs!

Annuleren