Html

Leergangen

Ben je op zoek naar meer verdieping? Wil je meer leren over een van de didactische onderwerpen uit de themasessies? Wil je komend schooljaar in jouw klas écht met een specifiek thema aan de slag? 
Naast de (online) themasessies biedt OnderwijsArena leergangen aan, voor verdieping op verschillende didactische onderwerpen. 
Een leergang is een mix van fysieke en online bijeenkomsten. In de bijeenkomsten gaan we dieper in op de theorie, wissel je uit met collega's en maken we een conrete verbinding met jouw onderwijspraktijk. Tussen de bijeenkomsten werk je op jouw eigen school, in jouw eigen klas, aan opdrachten om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Kijk hieronder, klik op Meer informatie en schrijf je in!
Html
Kun je niet op de voor de leergang geplande momenten? Of is de locatie waar naast de online bijeenkomsten de fysieke bijeenkomsten van de leergang plaatsvindt te ver weg? Of wil je de leergang het liefst met alleen collega's volgen? Net als de themasessies kunnen we de (fysieke bijeenkomsten van de) leergangen ook bij jouw op school verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Annuleren