Leergangen

Een vijfdelige reeks binnen één onderwijsthema


Ben je op zoek naar meer verdieping? Wil je meer leren over een van de didactische onderwerpen uit de themasessies? Wil je komend schooljaar in jouw klas écht met een specifiek thema aan de slag? Naast de (online) themasessies biedt OnderwijsArena leergangen aan, voor verdieping op verschillende didactische onderwerpen. 

Meteen naar...

Wat is een leergang?

Een leergang is een mix van fysieke en online bijeenkomsten aangevuld met e-learning. In de bijeenkomsten gaan we dieper in op de theorie, wissel je uit met collega's en maken we een concrete verbinding met jouw onderwijspraktijk. Tussen de bijeenkomsten werk je op jouw eigen school, in jouw eigen klas, aan de e-learning en aan andere opdrachten om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Heb je deze leergang liever op je eigen school of instelling? Dat kan ook, in een groep van 12 tot 15 collega's. Neem hiervoor contact op. 

Voor de e-learning hebben we een samenwerking met Onderwijz. Als je deelneemt aan een leergang krijg je niet alleen toegang tot onze e-learning, maar ook een jaar lang tot alle andere content die Onderwijz biedt. Naast e-learning zijn dat audioboeken, podcasts, verschillende kranten, onderwijsbladen en nog veel meer. Van onderwijskundige onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling; alles wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen en om je leerlingen of studenten optimaal te begeleiden op hun weg naar de toekomst.