Html

SamenScholen met collega's...


...omdat we van leren ons vak hebben gemaakt!
OnderwijsArena bouwt samen met scholen en leraren aan een landelijke onderwijsacademie met een groot en breed professionaliseringsaanbod. We organiseren toegankelijke, praktische en activerende themasessies met docenttrainers die zelf ook les geven. Daarnaast kun je meedoen aan MeesterLezingen, interactieve presentaties rondom een bepaald thema door een collega leraar die veel praktische voorbeelden geeft. Wil je je meer verdiepen? Volg dan een van onze leergangen, op open inschrijving of bij jou op school!

OnderwijsArena wordt breder en diverser als er veel scholen meedoen: We halen de thema's op uit de praktijk, werken met leraren die zelf ook les geven en met schoolleiders die zelf leiding geven aan een onderwijsorganisatie. Je mag de Arena letterlijk nemen: een grootse omgeving waar diverse kleinere ruimtes ingericht zijn voor allerlei onderwijsprofessionaliseringsactiviteiten met een grote binnenplaats: de plek waar alles samen komt en waar we 'SamenScholen'! Wat wil jij graag leren of ontwikkelen? Laat het weten, doe mee en geniet met ons van de OnderwijsArena.

 📨 Wil je op de hoogte blijven over wat we allemaal doen bij OnderwijsArena? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Html

Breed aanbod

Een groot en breed aanbod van themasessies, MeesteLezingen en verdiepende leergangen.

Link met de praktijk

Onze trainers, zelf leraar, zorgen voor een duidelijke link met de praktijk en weten als geen ander dat je het beste leert door te doen.

Betaalbaar

Omdat OnderwijsArena samenwerkt met een groot aantal scholen blijft professionaliseren betaalbaar. Kies voor een strippenkaart, kies voor een schoolpas of ga voor een academiepas.

Samenwerken aan goed onderwijs

Jij bent een onderwijsprofessional die van leren zijn beroep heeft gemaakt. Je leert zelf ook iedere dag. Binnen de muren van jouw eigen school, maar ook daarbuiten.

Er is vaak weinig te kiezen. Tijd en budget zijn beperkt. De afstanden zijn vaak groot. En trainers staan soms ver van de dagelijkse praktijk. Daarom doet OnderwijsArena dat anders.

OnderwijsArena heeft een breed aanbod van  betaalbare themasessies, interactieve MeesterLezingen en verdiepende leergangen, Online en met een duidelijke link naar de praktijk.

Zelf ervaren?
Doe mee! Kies voor een strippenkaart, een schoolpas of een academiepas en schrijf je via de agenda in voor een of meerdere themasessies.
Kijk bij leergangen voor verdiepende sessies. Of boek ons voor een studiedag, workshop, themasessie of leergang bij jou op school. Maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk.

Eerst gratis kennismaken?
Iedere school heeft twee gratis deelnames gekregen. Dus meld je aan en bezoek een of twee themasessies gratis.

Meer info? Download de flyer.
Annuleren