Spelregels

Html

Spelregels themasessies OnderwijsArena

Op deze pagina vind je de spelregels voor deelname aan de themasessies van OnderwijsArena.

1. Spelregels voor de Strippenkaart

  • Een strippenkaart kan door iedere docent (individueel) gekocht worden en is dus persoonsgebonden. 
  • Met een strippenkaart koop je toegang tot 10 online themasessies; je krijgt 10 credits.  
  • Om een strippenkaart te kunnen bestellen moet eenmalig een profiel worden aangemaakt.  
  • De credits zijn geldig in het schooljaar (1 augustus – 31 juli) waarin je de strippenkaart hebt gekocht.    
Aanmelden
Als je je aanmeldt voor een themasessie wordt het aantal credits steeds met één verlaagd. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin een link naar een bij de themasessie behorende informatiepagina. Op deze pagina vind je informatie over de themasessie en de instructie hoe je aan de themasessie deel kunt nemen. Na afloop van de themasessie vind je op deze pagina de hand-out van de themasessie.
 
Afmelden
Je mag je kosteloos minimaal 7 dagen voorafgaand aan de themasessie afmelden. Je krijgt je credit terug; je tegoed aan credits wordt dan met één verhoogd.
Meld je je later dan 7 dagen voorafgaand aan de themasessie af, kan je credit helaas niet meer teruggegeven worden.  

Niet doorgaan van een themasessie
Mocht er een themasessie onverhoopt niet doorgaan, dan brengt OnderwijsArena je daar zo snel mogelijk van op de hoogte.
Natuurlijk krijg je dan je ingelegde credit retour.

2. Spelregels voor de Schoolpas

  • Een schoolpas wordt gekocht door de schoolbeheerder van een school (BRIN-6). 
  • Met een schoolpas wordt toegang gekocht tot 40 online themasessies, de school krijgt 40 credits. De themasessies kunnen bezocht worden door docenten die werken op die school. Credits kunnen naar eigen wens verdeeld worden: dezelfde docenten kunnen dus ook aan meerdere themasessies deelnemen.
  • Om een schoolpas te kunnen bestellen moet de schoolbeheerder een profiel aanmaken. OnderwijsArena zal aan het profiel de rol schoolbeheerder toevoegen.  
  • De credits zijn geldig in het schooljaar (1 augustus – 31 juli) waarin de school de schoolpas heeft gekocht.   
Aanmelden
Om zich te kunnen aanmelden bij een themasessie moet een docent eerst een profiel aanmaken, waarin de school wordt aangegeven. Na het aanmaken van een profiel kan een docent zich aanmelden voor een themasessie. Hij/zij krijgt een bevestigingsmail met daarin een link naar een bij de themasessie behorende informatiepagina. Op deze pagina vindt de docent de informatie over de themasessie en de instructie hoe hij/zij aan de themasessie deel kan nemen. Na afloop van de themasessie staat op deze pagina de hand-out van de themasessie. Als een docent zich aanmeldt voor een themasessie krijgt ook de schoolbeheerder een mail met daarin de informatie over de aanmelding. De schoolbeheerder heeft de mogelijkheid de aanmelding van de docent in te trekken.

Afmelden
Een docent mag zich kosteloos minimaal 7 dagen voorafgaand aan de themasessie afmelden. Het schooltegoed aan credits wordt dan met één verhoogd. Meldt een docent zich later dan 7 dagen voorafgaand aan de themasessie af, kunnen de credit(s) helaas niet meer teruggegeven worden.

Niet doorgaan van een themasessie
Mocht een themasessie onverhoopt niet doorgaan, dan brengt OnderwijsArena de docenten die zich ingeschreven hebben voor de themasessie en de schoolbeheerder op de hoogte. Natuurlijk krijgt de school dan de credits retour.

3. Spelregels voor All Inclusive

Bij All Inclusive krijgen alle docenten (max. 150) van één school onbeperkt toegang tot alle themasessies van OnderwijsArena.
Verder gelden de spelregels van de Schoolpas (zie 2).

4. Spelregels voor de Academiepas

Bij de academiepas krijgt een schoolbestuur 200 credits voor 200 deelnames van alle collega’s die aangesloten zijn bij hetzelfde schoolbestuur.
Verder gelden de spelregels van de Schoolpas (zie 2).
Annuleren